Bruktbokfunn

Bruktbokkjøp For tida er vi på ferie hos svigers på Hedmarken, og i dag var vi på utflukt til Ådalsbruk og Løten. På Løiten Brænderi, sammen med blant annet Løiten Lys, dukket bruktbokhandelen Bokloftet opp. Bokloftet gikk over to etasjer og hadde et veldig stort utvalg av bøker som var godt organisert i emner. Jeg tror butikken spesialiserer seg på lokallitteratur, men det var mye spennende for meg som er interessert generell skjønnlitteratur også. Det var både nyere bøker og gode klassikere, og jeg var positivt overrasket over å se så mange kjente bøker og forfatternavn i hyllene. Det var mange bøker der jeg kunne tenkt meg å få lest en gang, men jeg endte med å kjøpe denne lille flokken, som jeg gleder meg til å ta fatt på.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in books. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.