Bokpod

bokpod-logoJeg kom nylig over podcasten Bokpod fra CappelenDamm, og hørte på episoden med Beate Grimsrud på vei til og fra jobb her om dagen.

Jeg synes det var et veldig interessant intervju, om forfatterskapet hennes, hvordan hun arbeider og bakgrunnen for at hun ble forfatter. Det var ukjent for meg at hun har dysleksi, og det var interessant å høre om hvilke utfordringer hun møter med det. Mange tenker antakelig at kombinasjonen dyslektiker og forfatter må være veldig vanskelig, nærmest umulig. Men som hun sier selv; å være forfatter har å gjøre med å ville fortelle historier, det å stave har ingenting med det å gjøre.

Det er ikke alle som kan skrive, men det er mange som kan stave.

Det blir nok mer Bokpod-lytting framover, podcaster er fin underholdning på kollektivtransporten når man er for trøtt til å lese.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in books. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.