Ny mobil

Jeg har nylig gjort et kraftig hopp på mobiltelefonskalaen, og gått fra en telefon med taster og uten touch, til samsung galaxy s2. Så nå har jeg fått et nytt mobilt liv der alt jeg vil følge med på tikker inn på mobilen, og det fins en app for det meste man kan tenke seg. Men jeg savner veldig en Ravelryapp, særlig siden nettsida heller ikke er tilpassa mobiler.

Denne nye telefonen trengte et etui for å beskytte den mot nøkler og andre ting i veska, så jeg heklet raskt sammen et etui i bomullsgarn med fastmasker rundt og rundt.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ny mobil

  1. Anne says:

    Har du sett smartphone-lyset enda, da? 🙂 Søt telefonbeskyttelse!

  2. Elisabeth says:

    Greit å beskytte nye dingser med håndarbeid 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.