Regnbue

Ting tar av og til veeeldig lang tid, og dette teppet kommer definitivt i den kategorien.
Jeg blogga om teppet i september 2009, og begynte på det som erstatning for et teppe som ble borte i barnehagen da Lars fortsatt sov på dagtid. Det er jo lenge siden, men heldigvis (antakelig klok av tidligere skade) strikket jeg teppet med flere masker enn det som var angitt i oppskrifta, og nå har det blitt et stort og deilig teppe i sofahjørnet til Lars.

Pattern: Grumpecue, casted on 121 sts
Yarn: Mor Aase superwash
Needles: 4.5 mm

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

3 Responses to Regnbue

 1. tone iren says:

  ooo… det var stilig!!!

 2. AnnetteK says:

  Utrolig flott teppe – en skikkelig fargeklatt til å bli glad av 🙂

  God søndag!

 3. Erica says:

  Hei Heidi, lenge siden sist! Gratulerer med 4-åring du også, og flott karnevalskostyme, Mariusvest og ikke minst teppe. Har en smule lyst på slike piroger (med fancy navn på E som jeg ikke husker) som du har vist fram. Grei måte å bruke opp rester på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.