Bursdagsfeiring

Lars ble fire år på onsdag, og det har blitt grundig feiret, både på onsdag og i dag.
Jeg spurte før bursdagen hva slags kake han ville ha, og han svarte “Sjokoladekakeis”. Jeg vet ikke hva han mente med det, men ble selvfølgelig fristet til å prøve å lage det. Så kaka under er mitt forsøk på sjokoladekakeis. Den består av to tynne brownies-sjokoladekaker med is imellom og på toppen. Isen tinte jeg i microen til den var akkurat nok smeltet til å kunne smøres ut, og så bar det rett i frysern med kaka. Det var noe vrient å få skåret av kaka (dvs den kan tas ut i god tid før servering), men den smakte godt.

Stua er pyntet med ballonger, og nå som det har begynt å mørkne ute kaster ballongene lange skygger i taket. Jeg måtte selvfølgelig gjøre et forsøk på å forevige den morsomme effekten. Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.