Bedre seint enn aldri

Rett før Lars sin barnedåp fikk jeg en av mine ugjennomførbare idéer, nemlig å brodere navnet hans i “Ole Brumm”-bokstaver, for deretter å brodere inn fødselsdato, høyde, vekt, dåpsdato osv. Planen var å ramme inn bildet, og ha det stående på gavebordet i dåpsselskapet.
Sånn i ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg i det hele tatt kom på å prøve å gjennomføre dette, jeg kan knapt nok skjønne at jeg klarte å komme meg til en butikk der jeg kunne handle broderiutstyr. For så vidt jeg husker så dreide de første månedene seg om kontinuerlig amming, rugging av hylende unge, og minimalt med søvn. Men så gikk det da som det måtte gå, halvannen bokstav var ferdig da barnedåpen passerte, og siden har broderiet ligget trygt i posen sin…
Men Lars sin fireårsdag er i begynnelsen av mai, så jeg har satt i gang en kamp mot broderiet for å se om jeg kan få det ferdig denne gangen. For det må enten bli ferdig mens han fortsatt synes at Ole Brumm er kul, ellers kan det like godt vente til konfirmasjonen eller 20-års dagen hans 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in embroidering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.