Mariusvest

Jeg har lenge vært begeistra for mariusgenseren til Lars, så for et par uker siden begynte jeg på en mariusvest til meg selv. Og for en gang skyld ble jeg faktisk nokså raskt ferdig også.
Vesten er strikket nedenfra og opp, og fram og tilbake. Det var morsomt å strikke den, selv om det var en prøvelse å strikke mønsteromganger på vranga, og få det likt som fra rettsiden, men jeg ble ikke så verst fornøyd med resultatet.

Bildene derimot, kunne jeg ha vært mer fornøyd med, men jeg turde ikke strekke fotografens tålmodighet ytterligere. Jeg er visstnok et nokså vanskelig og kresent fotomotiv 🙂

Pattern: Klassikere Tema 15 from Sandnes Garn, no 9 “Vest med rund sal”. Modifications: I knitted with thicker yarn/larger needles, hence knitted size small to get a size large. I knitted button bands in seed stitch instead of crocheting.
Yarn: Mor Aase superwash
Needles: 3.5 mm

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.