Voff, voff

Hva slags dag det er i barnehagen i morgen, mon tro?

Etter at vi sjekka ut hva de lokale butikkene hadde å by på av karnevalskostyme, som for gutt større enn to år begrenset seg til spiderman eller darth vader, hadde jeg egentlig beslutta at fjorårets biekostyme fikk gå i år også.

Men jeg har vært inne på tanken om at et enkelt hundekostyme burde være mulig å få til. På vei hjem fra barnehagen dro vi derfor innom kid, og et brunt fleeceteppe til en femtilapp ble med oss hjem.

Deretter fulgte en heftig kamp med fleece, saks, knappenåler og symaskin. Hetta, buksa og vesten er laget ved å tegne rundt hhv en hette, en genser og en bukse med dobbeltbrettet fleece, og deretter sy etter strekene. Utrolig nok passa delene nokså godt da vi fikk testprøvd kostymet rett før sengetid, og etter at Lars sovna har halen og et hundebein blitt til. Så da skulle alt være klart for morgendagens karneval 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.