Godt nytt år!

Jeg markerer det nye året med å vise fram fjorårets siste fullførte prosjekt, en liten kanin. Kaninen ble gitt som forsinka julegave til den yngste nyttårsgjesten i går, vi hadde besøk av et vennepar med deres 6 måneders gamle datter. Det var en veldig koselig kveld, men vi bar vel preg av å være slitne og småsjuke småbarnsforeldre, som synes det var lenge å vente helt til midnatt :-)
Når det gjelder nyttårsforsett så håper jeg på å komme sterkere tilbake i bloggverdenen. Det siste året har vært veldig hektisk og det har blitt få blogginnlegg, jeg har knapt vært innom forumene, og jeg har vært superdårlig til å kommentere på andres blogger, selv om jeg fortsatt er en trofast leser av blogger jeg har fulgt i årevis, og nye blogger jeg tilfeldigvis kommer over. Det gir meg utrolig mye å følge andres blogger og det er en utømmelig kilde til inspirasjon, så jeg skal bli flinkere til å kommentere og gi tilbakemeldinger på alt det fine jeg setter sånn pris på.

Pattern: Best bunny
Yarn: Gjestal baby bomull, held double
Hook: 4.0 mm

Når det gjelder kaninen har jeg fulgt oppskrifta stort sett. Men jeg har heklet delene sammen underveis så det var null montering til slutt, det er enkelt å gjøre det når delene allikevel bare monteres “flatt” på, I dette tilfellet betyr det at jeg har heklet hodet ovenfra og ned istedet for omvendt som i oppskrifta, jeg improviserte også litt på ørene for å få de kortere. Jeg synes alltid det er vanskelig å brodere på ansiktet, og jeg ble bare sånn tåelig fornøyd her, men mottakeren så ut til å være fornøyd, så da får det være greit :-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>