Ashlar cardigan

Jeg kom over Ashlar cardigan på Ravelry for noen uker siden, og siden jeg stadig har helt hekledilla ble jeg ble nødt til å starte på den med en gang 🙂

Pattern: Ashlar Crochet Cardigan
Yarn: Mor Aase superwash and Rubin
Hook: 4.5 mm

Vesten hekles ovenfra og ned, og var kjapp og morsom å hekle. Den ble ferdig i løpet av et par kvelder, og jeg regner med at denne blir flittig brukt framover. Jeg er stort sett fornøyd med resultatet, men kanten nede bølger litt vel mye, så jeg ville ha heklet litt færre fastmasker på første kantrad enn akkurat en for hver maske i raden over.


I came across the pattern for Ashlar cardigan some weeks ago, and I had to start right away. It was fun and fast to crochet, it took me a couple of evenings to finish it, and I’m quite happy with the result as well. I guess this cardigan will be used a lot now as it is getting colder.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ashlar cardigan

  1. Hønehuset says:

    Så fin cardigan! Og så fint bilde av deg!

  2. tone iren says:

    Oj, den var kul!! Eg har og hekledilla… Men eg har og innkjøpsforbud av garn…så kanskje eg må sjå etter i kassen under senga eller i posane oppe i skåpet om det er noko der som kan brukast… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.