Jakke i en fei

eller kunsten å spare alt til siste sekund..
Jeg begynte i god tid med å strikke jakke til en kommende nevø. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve en av disse jakkene som strikkes fram og tilbake med forkortede rader, og jeg gikk igang med stor iver. Men så viste det seg at det fort ble nokså kjedelig å strikke rille etter rille, så jakka ble nedprioritert til fordel for mer fristende prosjekter. (Til tross for at jeg var helt klar over at termindatoen nærmet seg faretruende)
Forrige søndag ble nevøen født, og helgebesøket til svigers skulle kombineres med en liten tur innom den nye nevøen på vei hjem i dag. Så halvferdig jakke ble pakket ned i veska ferdag ettermiddag, og etter intens strikking i helga, ble den siste tråden festet i formiddag, opptil flere timer før besøket 🙂

Pattern: Sidelengs jakke
Yarn: Gjestal baby ull
Needles: 2.5 mm


Today we visited our new nephew, and I’ve knitted the whole weekend to finish this jacket in time. I’ve wanted to try this kind of jacket in short rows for a time. It was fun to knit for a while, but kept I getting tempted by more interesting projects so I had to knit as fast as possible during the weekend to get it finished:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Jakke i en fei

  1. tone iren says:

    hei!
    nå var det jammen lenge siden jeg hadde vært innom og titta i bloggen din… så fin den var blitt! og hurra for sokke-strikking! 🙂
    nå kom jeg plutselig på… har du planer for lørdag? jeg skal treffe ei strikkedame fra australia som jeg har møtt på ravelry, hun og familien skal flytte til oslo i februar, og nå er hun og mannen her for å se på leilighet og litt sånt styr… kunne du hatt lyst til å bli med? jane skal også. hadde vært veldig koselig!!! tenker å stikke innom tjorven og husfliden og kanskje mauds garn (som nettopp har åpnet i strøget – vært der?), og så strikke litt i offentligheten etterpå. 😉

    ønsker deg en god strikke-/hekle-uke heidi! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.