Nytt husdyr

Annika med den fine bloggen Virkverket har nettopp gitt ut boka “Välkommen till Virkligheten”. Boka inneholder oppskrifter på mange kule figurer man kan hekle; dyr, dukker, biler og kaker.
Lars er i en veldig opptatt av slanger for tida, og da han bladde gjennom boka og så slangen, skjønte jeg fort at jeg ble nødt til å lage en sånn.

Pattern: “Orm” from “Välkommen till Virkligheten”
Yarn: Mor Aase superwash
Hook: 3.5 mm

Slangen var kjapp å hekle, men det var faktisk litt vrient å få godt grep på den etterhvert som den vokste seg lang. Til slutt fant jeg ut at det var best å bøye den rundt meg mens jeg heklet. Lars var superfornøyd med resultatet, og krøyp rundt på gulvet med slangen. Slangen fikk også prøve seg gjennom togtunnelene til briotogbanen, og skremte sikkert vettet av Gordon og de andre togene 🙂


Annika, the author of the blog Virkverket has written the book “Välkommen till Virkligheten”, which contains many great amigurumi patterns. My son looked through the book, and when he saw a crocheted snake, I realized that I had to make him one. The snake was fast and fun to make, and my little boy was happy with the result.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt husdyr

  1. Erica says:

    Du og du, så mye flott du har mekka i det siste! Den bonnet’en var bare supernydelig!

  2. Annika says:

    Fin, bra att han blev nöjd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.