Nytt trekk til GPS-en

Det er greit med et trekk til GPS-sen til bilen så ikke skjermen ripes opp når den ligger sammen med nøkler og andre skarpe ting i veska. Det forrige trekket ble gjenglemt i en leiebil på Vigra tidligere i sommer så jeg heklet raskt sammen et nytt trekk og fikk samtidig brukt opp noen bomullsgarnrester. Bestemorrutedelen er dekket med et heklet stykke bak for at det skal bli tettere, og baksiden av etuiet er bare bare fastmasker.


I’ve made a new cover for our car GPS, the old one was forgotten in a rental car earlier this summer:-) I started with the granny square, and continued with single crochets for the backside. I also covered the back of the granny square with a square of single crochets to cover the gaps.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Nytt trekk til GPS-en

  1. HEGE:) says:

    Jeg trenger:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.