Blomsterruter

Det er fortsatt igjen rester etter hexagonteppet, så jeg har benytta anledningen til å teste ut blomsterrutene til Rose hip. Målet er en ny pute, og med en ny rute nå og da skulle det fort bli nok til en puteforside.

Jeg har dessuten endelig fått somla meg til å oppgradere bloggen. Både nytt wordpress-theme og nytt headerbilde, det var på tide. Men det hele ser nokså uvant ut for meg enda og det kan nok fort være det gjøres noen flere justeringer etterhvert.


I still have leftover yarn from the hexagon afghan, so I’ve taken the opportunity to test out The flower square pattern from Rose hip. The square are so fun to make, and I guess I soon will have enough squares for another pillow 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Blomsterruter

  1. Mette says:

    Det var vellukka oppgradering og fine hekleruter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.