Restepute

Pattern: Solveig’s “circle in a square”
Yarn: Mor Aase superwash
Hook: 4.0 mm

Her er puta heklet av overskuddet av startrundinger fra teppet, og rundingene passet fint til Solveigs “sirkel i kvadrat”-oppskrift, en oppskrift jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Baksiden er bare en stor bestemorsrute, og delene er heklet sammen i bestemorrute-mønster, og puta lukkes med 3 knapper.


I had some leftovers of the start circles from the afghan which now has become a matching pillow with Solveig’s great circle in a square pattern:-) The back side of the pillow is just a big granny square, and the pillow case is closed with buttons.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Restepute

  1. Erica says:

    Så mye flott du har mekka i det siste, og en spesiell stor gratulasjon med ferdig Hexagonteppe!

  2. Reidun says:

    Så utrolig flott puta ble!

Leave a Reply

Your email address will not be published.