Til ei lita jente

I dag besøkte vi et vennepar som nettopp har blitt foreldre til ei nydelig lita jenta. I anledningen måtte vi selvsagt ha med en liten presang, og denne gangen ble det “Kjole til lillesøster” med matchende Merry-Jane sokker. Kjolen har vært nesten ferdig en god stund, mens sokkene ble påbegynt i går. Jeg var redd sokkene ville ende opp med å bli ettersendt i posten fordi de ikke ble ferdige tidsnok, men poden var daff i dag og ville ha en rolig innedag, så da ble det mye mer tid til strikking enn først antatt.

Pattern: Little sister’s dress
Yarn: Babygarn from Rauma
Needles: 3.0 mm

Pattern: Baby Merry-Jane
Yarn: Babygarn from Rauma and from Trysil garn
Needles:2.5 mm

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.