Endelig!

Det tok litt over ett år og 173 hexagoner, men nå sier jeg meg ferdig med teppet. Teppet har ikke noen kant, men jeg ble aldri enig med meg selv om hva slags farge den i såfall skulle ha, så da har jeg foreløoig latt være.
Teppet måler ca 1,20 x 1,35, og alle hexagonene er forskjellige. Ikke det at jeg har leita så veldig for å prøve å finne to like, men for hver hexagon har jeg notert ned fargene, og så sett på listene når jeg skulle lage en ny så jeg ikke laga en som fantes fra før.
Det ble noen startsirkler til overs så teppet får forhåpentligvis snart følge av en pute:-)

Pattern: A variation of Attic24’s Hexagon How to
Yarn: Mor Aase superwash
Hook: 4.0 mm


I’ve finished my hexagon afghan! It took over a year and 173 hexagons, and all the hexagons has a unique combination of colors (Athough I haven’t really checked it thoroughly, but I’ve written down all the combinations as I made them to make sure that I didn’t made on that already was made)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Endelig!

 1. Hobbyugla says:

  Det ble kjempeflott!
  Og det å lage alle forskjellige er en kjempejobb 🙂

 2. AnnetteK says:

  Utrolig fargerikt og lekkert!!!
  Jeg har visst ett liggende en plass jeg også…. Finner det vel igjen en dag, når jeg bestemmer meg for å pakke ut litt mer av flyttelasset…. :S

 3. Reidun says:

  Så utrolig flott teppe! Utrolig imponerende.

 4. Hønehuset says:

  Wow! Skikkelig flott altså!! Nydelig arbeid, og imponerende å få det ferdig!

 5. )))wow says:

  wooooooow teppet ble skikkelig braaaa !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.