Flettet kurv

Etter en tur innom indiska der jeg så noen kurver flettet av magasiner kom jeg på denne tutorialen, og selvsagt måtte jeg prøve med en gang.
Jeg gikk i gang med et par blader som jeg tok ut midtstiftene av. Deretter brettet jeg hvert ark i to på langs, og rev langs brettekanten. Så ble hver av de to halvdelene brettet til strimler, som så ble flettet i henhold til tutorialen.

Jeg synes resultatet ble ganske kult, og kurven ble mye mer stabil enn jeg hadde trodd, dessuten er det av og til gøy med ting som blir ferdig i en feil.
Men det trengs nok litt trening for å få flettinga helt jevn. Det var spesielt vanskelig å holde alt sammen da jeg skulle begynne å flette oppover, så da ble stiftemaskinen ivrig brukt, jeg brukte den også helt til slutt rundt hele kanten oppe. Stifter er kanskje ikke det peneste, men jeg kan ikke komme på noe annet som holder så tykke strimler av papir sammen på kort tid, kanskje kraftig dobbeltsidig teip kunne ha funket? Det får testes ut neste gang:-)


I saw some baskets made from magazines in a store, and then I remembered this tutorial I, of course, had to try it out at once, and I think the basket turned out great, it was also much more stable than what I had imagined. But it was a bit hard to keep all the pieces together as I was making it, especially when I started to weave upwards. I used staples to keep the strips together, but I think I will try with double-sided tape next time.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in paper craft. Bookmark the permalink.

2 Responses to Flettet kurv

  1. Mette says:

    Stilig. Det fekk eg lyst til å forsøke.

  2. Erica says:

    Så kult, kanskje det hadde vært løsningen for all junkmailen vi får?

Leave a Reply

Your email address will not be published.