Lueforsøk

Med de fine vårdagene vi har hatt i det siste ble ull-luene for varme til poden, og jeg tenkte jeg raskt kunne hekle en lettere lue i litt Tuvagarn jeg hadde liggende. Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften, men gjorde noen justeringer for å få den til å passe et større hode.
Men å få riktig luefasong er ikke alltid så lett, og det hjelper heller ikke at mottakeren motsetter seg alle forsøk på prøving underveis. Så jeg er ikke særlig fornøyd med resultatet, det ser ut som noen har trøkt på han en babylue:-) (Og det er vel kanskje saken også, at lua faktisk hadde gjort seg på et mindre hode). H&M here we come:-)
Men mislykket lue til tross, så var det gøy å hekle halvstaver igjen. Jeg elsker den stripestrukturen halvstavene lager, så jeg har lyst til å få brukt de igjen snart.

Pattern: Crochet child’s earflap cap
Yarn: Tuva helårsgarn
Hook: 4.5 mm


My boy needed a thinner hat now as the weather is getting warmer, so I though I could make him one out of some leftovers I had. I started with this pattern, with some adjustment to fit a bigger head. But the hat turned out at bit to small after all (it doesn’t help that the boy doesn’t want to try anything I make during the process), so H&M here we come:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Lueforsøk

  1. Erica says:

    Synes lua var fin, men skjønner hva du mener med babylue. Her i huset brukes det en Bubo bubo-uglelue strikka i Lerke. Har lagt opp flere masker selvsagt for å få mønsteret til å passe garnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.