Heklet retro til badet

Et forsøk på å bruke opp noen rester jeg hadde i Paris ble til dette baderomssettet. (Og som vanlig når jeg bruker opp rester blir det ikke nok, så jeg måtte ut å skaffe et nytt nøste denne gangen også).
Med et knøttlite bad der vaskemaskin og tørketrommel står stablet opp ved siden av vasken er det kjekt med ting som kan henge på sugekoppkroker. Fargene er ikke helt riktige på bildet, den aprikose er lysere og går mer mot rosa enn orange. Muligens en litt spenstig kombinasjon som jeg nå synes er sjarmerende retro pastell-ish, men det balanserer hårfint mot å være litt grelt:-)

Yarn: Paris from Garnstudio
Hook: 4.5 mm


I wanted to use some leftovers I had of thick cotton, so I made this set for our tiny bathroom. The colors look a bit special together (the apricot color is lighter and more towards pink than orange as it looks like on the photo), but (at least for now) I think the result looks charmingly retro pastel.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.