Dagens gjenbruk

Sist vi henta en pakke på posten fikk vi utlevert denne postsekken fra Royal Mail. Den opprinnelige emballasjen hadde visst blitt skadet i postgangen der ute i verden, så derfor denne sekken.

Jeg synes det var morsomt med teksten på sekken, så sekken fikk seg en runde i vaskemaskina på 30 grader, og i dag ble den forvandlet til et stort nett, for eksempel godt egnet til å frakte klær og støvler til og fra barnehagen.

Dagens andre gjenbruk kombinert med sysselsetting av poden er en tom kakaoboks som ble lett vasket innvendig og deretter kledt med A4-klistreark (jeg burde egentlig ha brukt to ark så kakaoteksten ble helt borte). Så var det klart for poden utstyrt med tusj. Nå har vi en boks til å ha alle magnetbokstavene og tallene i.I got this post bag last time I ordered some books, the original packing was damaged, and Royal Mail had been kind to wrap it in one of their bags. I though it was fun with the text “Royal Mail” and “Maximum Load 11 kg”, so today I made it into a bag with handles. Useful for bringing clothes to and from the kindergarten, or when we go for picnic in the summer.
Todays other reuse was an empty box covered with a white A4-sticker. My son decorated it, and now it keeps all the magnetic letters and numbers.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

One Response to Dagens gjenbruk

  1. Erica says:

    Du er så flink når det kommer til gjenbruk! Jeg har liksom for mange prosjekter til å ta meg ordentlig tid, men det burde jeg bli flinkere til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.