Uhu..

Jeg er i heklemodus for tida, ved nærmere ettertanke er det vel faktisk flere uker siden jeg har rørt strikkepinner, så da jeg kom over restene jeg hadde av paris måtte det bare bli til denne ugleveska med mønster herfra. Den blir nok en gave til ei lita frøken, om jeg klarer å gi den fra meg da:-)

Pattern: Little owl purse by Ana Paula Rimoli
Yarn: Paris by Garnstudio
Hook: 4.5 mm


I’m in a crochet mode these days, and when I came across my leftovers of thick cotton yarn, I had to make this cute little owl. I guess it will end up as a gift for a little girl, that is, if I’m be able to give it away:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Uhu..

  1. Hønehuset says:

    Hoho, den var jo så fin!!

  2. Renate says:

    OJ! den der var KJEMPEKUUUL!!!! 😀 Skikkelig stilig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.