Melkekartonghus

Vi var ikke helt opplagte til de store utfluktene utendørs i dag, så da gjaldt det å finne på noe hyggelig å gjøre inne.
Jeg kom på (da jeg så den fine haugen med skylte melkekartonger på kjøkkenbenken) at vi kunne lage hus av en melkekartong. Vi hadde heldigvis noen kartonger uten skrukort også, og en av disse klippet jeg i to ca på midten, og så dyttet jeg den øverste delen over den nederste, og stiftet igjen toppen.
Deretter var det fram med rx-limet, og hvitt litt tykt papir (130 gr mon tro?) ble limt på, med god hjelp fra snart-3-åringen. Så var det tid for pensel og vannmaling, og poden viste seg å være svært så tålmodig og malte dypt konsentert.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

One Response to Melkekartonghus

  1. Erica says:

    Hmm, kanskje dette var en aktivitet for Mikkel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.