Award

For en god stund siden fikk jeg denne hyggelige awarden av Mette med bloggen Tilflukt. De fleste av dere har vel sett den før rundt forbi, men reglene er som følger:

Kopier awarden til bloggen din
Link til den personen som ga den awarden
Fortell 7 fakta om deg sjølv
Velg 7 andre du vil sende awarden til

Det er alltid koselig å få awarder, så jeg synes det er dumt at jeg har brukt så evig lang tid på å svare. Men først var jeg veldig opptatt med ny jobb og manglet overskudd til blogging generelt, og så har jeg brukt litt tid på å finne sju (interessante?) ting om meg selv, jeg er nemlig ikke så spennende, men nå har jeg da endelig klart å finne på noe:-) Jeg dropper å utfordre sju andre, men om du ikke har fått awarden selv enda har du herved fått den!

1 Jeg bøtter ned på med kaffe i løpet av en arbeidsdag, men på kvelden blir jeg forvandlet til en tedrikker som kan drikke litervis av svart te med melk i, fra enorme tekopper.

2 Jeg har alltid vært veldig glad i dyr og maste stadig om et kjæledyr når jeg var liten. Det fikk jeg aldri, så da ble jeg nødt til å adoptere de “kjæledyrene” jeg naturlig måtte finne i huset, blant annet hadde jeg en flue som het Victor.

3 Jeg har klokka på høyre hånd selv om jeg er høyrehendt. Det skyldes at jeg i ren distraksjon satte den på “feil” hånd en gang, og siden har den vært der.

4 Jeg har studert matematikk på universitetet i ni år og jeg har i grunnen konkludert med at det er i overkant lenge:-)

5 Jeg er overhode ikke født med ski på beina, og jeg er sjelden så sur som når jeg prøve å bakse meg fram i snøen med ski og staver, jeg tror omtrent man kan se det dampe av topplua… Problemet med skigåinga mi er vel jeg at aldri har lært det ordentlig, så jeg kommer framover med trass istedet for teknikk.

6 Jeg må være en av nokså få under 30 år som har ordet spasersko i vokabularet. Det brukes for å omtale skoene (ofte i svart skinn) jeg bruker den tørre årstiden, og etter en lang vinter med vintersko er det alltid deilig å endelig ha på seg spaserskoene igjen.

7 Jeg er en hurtiggåer, og strener avgårde målrettet mot dit jeg har tenkt meg. Jeg går aldri sakte (unntatt når jeg er ute med poden), og det eneste som får meg til å se ut som om jeg går sakte er når jeg går ved siden av mamma, for å holde tempoet hennes må jeg småløpe…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.