Back in business

sekskant-teppet har hatt en aldri så liten ferie, men nå har jeg endelig kommet i gang igjen. Dessuten tester jeg ut en ny taktikk, å hekle opp alle mulige fargekombinasjoner (7 farger = 7*6 kombinasjoner) av de to-runders lapper, så skal det bare to runder til seinere for å få en ferdig sekskant i teppet. Denne trekanten dukket opp av seg selv etterhvert som jeg har heklet.


My hexagon afghan has not been worked on for several months, but now I’m finally back in business. I’m also trying out a new strategy, making all the possible color combinations of the two first rounds, instead of completing the hexagons one by one. This triangle appeared while I was crocheting, since I’m first making six first rounds of one color, and then I crochet the second round in that same color around one of each color of the previous made first rounds.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Back in business

  1. Torill says:

    Har du hentet fargeinspirasjon fra legotoget under? Hihi. Nydelige farger da.

Leave a Reply

Your email address will not be published.