Snapdragon

Jeg fikk lyst til å strikke meg en lue, selv om jeg svært sjeldent faktisk bruker lue. (Men det kan jo være at en ny lue øker lysten til å bruke lue.)

Valget falt på Snapdragon av Ysolda Teague, et morsomt mønster som gir en fin lue. Den er blokket rundt en middagstallerken for å få alpeluefasong, uten blokking blir den en litt stor og bulkete topplue.

Bildene er ikke de beste, i innelys og med dobbelthake, men jeg får la det stå til 🙂

Pattern: Snapdragon by Ysolda Teague (medium size)
Yarn: Rubin from Gjestal
Needles: 4.0 mm

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

2 Responses to Snapdragon

 1. Hobbyugla says:

  Så fin den ble.
  Nyttårsforsettet mitt er ny lue, me så er det hvilken skal man ha… Så i morges tok jeg en avgjørelse om at jeg skal strikke en enkel stripete baggy lue i en kul rødfarge og mørkegrått, slik at jeg har ei lue mens jeg venter på å finne den perfekte 🙂
  (jeg synes ikke de er så fine, men de er jo moderne, så kanskje jeg for en gangs skyld kan være litt moderne også 🙂
  Ha ei strålende helg!

 2. LivM says:

  Så flott den ble og den kler deg perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.