På glattisen

Stakkars bloggen min, den har vært nokså forsømt i det siste. Mye av årsaken til det er at jeg begynte i ny jobb 1. desember. Det er mye nytt som må læres, og reiseveien er også litt lengre enn før, så kveldene tilbringes litt for ofte halvsovende på sofaen. Men jeg håper overskuddet skal komme tilbake litt etterhvert.
I mellomtida kan dere få noen glimt av gårsdagens skøytetur. De har laget en liten skøytebane i barnehagen, så vi tenkte det kunne være morsomt for poden å prøve seg på skøyter selv om han kanskje er i yngste laget. Skøyteutstyr til både mor og sønn (far melder visst pass her) ble kjøpt inn i begynnelsen av forrige i uke, og i går fikk vi testa skøytene på den islagte fotballbanen.
Det er vel ca 15 år siden sist jeg hadde skøyter på beina, men det er visst som å sykle, nivået var vel omtrent som sist gang jeg prøvde. Poden stod og så på at jeg gikk rundt på banen, og ristet bestemt på hodet da vi foreslo at han kunne prøve skøytene sine. Men da vi hadde gitt opp å overtale han, og jeg hadde tatt av skøytene, ville han prøve allikvel. Han prøvde å gå på skøytene som man går med sko, og det var ikke snakk om stødighet og balanse, men han synes det var veldig gøy, så da skal vi prøve igjen så snart vi kan 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.