Stjernepynt

En kjedelig pakke i gråpapir trengte litt pynt, så da kom jeg på disse stjernene jeg lærte å brette på skolen, og som jeg har brettet mange av siden. Men det må ha vært en stund siden sist jeg bretta slike, for teknikken var ikke hva den engang var:-) Jeg hadde ikke noe egnet dekorpapir/gavepapir å bruke til brettinga, men jeg synes det ble like fint å bare kutte strimler fra en dobbelside i et ukeblad, god gjenbruk
er det også.

pakkestjerne

Hvis du ikke kan denne stjernebrettinga så kan du ta en titt på youtube-filmen (den har en del 2 også), eller se på denne bildeforklaringen. Stjerna kan brettes med utstående tagger på baksiden også, og feks henges på juletreeet, i vinduet eller bare stå i grupper som bordpynt.


Del 2


I needed some decoration for this present, and I remembered the star I learned how to fold in school. I made this one by cutting out strips from a double page in a magazine. If you don’t know how to make one, take a look at the youtube-video. The star can be made symmetrical, with folds on both sides, and then it can be used for decoration on the Christmas tree, in a window, or on the table.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in paper craft. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.