Lussekatter

I dag var lussekattbaking dagens aktivitet i podens adventskalender, for lussekatter må man jo ha til morgendagen. Lucia feires forresten godt her i år, vi har allerede spist lussekatter og sett førskolebarnas luciatog i barnehagen i går, og i morgen er vi bedt bort på lussekatter. Men det som virkelig vekker luciastemningen er luciasendingen til SVT1 klokka sju i morgen tidlig, jeg gleder meg allerede:-)

lussekatter_09

Poden plasserer ivrig rosiner innerst i spiralene, og han nøyde seg visst ikke med bare én i hver krok:-)

lussekatter_09_2

Et lite utsnitt av stuebordet mens vi koser oss med gløgg og nystekte lussekattene. Sviblene har begynt å blomstre, fyrstikkesken med filt og stjerner var en av podens kalenderaktivitet tidligere i uka, og i hjørnet står en flokk med engler. Engelene var egentlig bare testengler klippet i obosblad-forsider, men jeg fikk meg ikke til å kaste de, så de får stå i fred til over jul ihvertfall.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.