Endelig…

For nokså nøyaktig to år siden meldte jeg meg inn i Galluppanelet, og siden da har jeg svart på en god del av spørreundersøkelsene som jevlig dukker opp i innboksen.
Jeg er ikke lenger helt sikker på hvorfor jeg meldte meg inn. Noe av grunnen var nok fordi jeg synes det er spennende med statistikk og synes det er morsomt at mine meninger teller med, men jeg tror også at jeg forsatt var inne i “fattig student”-modus og synes det var forlokkende med fine premer.
Vel, hvis du skulle lure så tar det altså omtrent to år å opparbeide seg nok poeng til å få en kopp i mummiserien til Arabia 🙂

lillemy

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

One Response to Endelig…

  1. Mette says:

    Ha, ha, ha, eg kunne og ha gått på den…. Har byrja å læra å seia nei til spørjegranskingar sjølv om eg liker tanken på at mi stemme har innverknad, øh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.