Alpakka

alpakka2

Pappa var for et par uker siden på besøk hos Knapper alpakka, og jeg spurte så pent om han kunne kjøpe med en bitteliten hespe med garn til meg. Det ble mer enn en liten hespe og jeg slapp å betale (og godt er det tror jeg:-). Er jeg heldig jeg eller? 🙂 Nå må jeg bare tenke ut hva jeg skal lage av det eksklusive garnet, imens funker det fint å bare lukte og klappe litt på det innimellom.
Her er dyrene:

alpakka

Og her er garnet, man ser hvilket garn som kommer fra hvilket dyr:-)

alpakkagarn


My dad visited the alpaca farm Knapper alpakka some weeks ago, and I asked if he could my a tiny little skein of yarn. And I got a lot more than a little skein, lucky me! Now I’m thinking of what I want to knit out of it, in the meantime I have to touch and hold it now and then:-) The photos show the animals where the wool comes from.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

6 Responses to Alpakka

 1. Hobbyugla says:

  Gleder meg til å høre hva du synes om garnet. Jeg hadde tenkt å prøve det helt til jeg så prisen, så jeg avventer litt ihvertfall 🙂

 2. Ingrid says:

  Hei. Lenge siden sist!

  He he, stilige bilder. Ikke noe problem å se hvilket garn som kommer fra hvilket dyr, nei.

 3. Bodil says:

  Wow, så heldig du er som har fått så lekkert alpakkagarn 🙂 Eg har spunne litt alpakka, og det er såå mjukt og godt.

 4. Eivor says:

  For noen vakre farger

 5. Håper du får laget noe spennende av garnet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.