Adventsforberedelser

Noen pynter juletre med lift, selv har jeg reparert adventskalender.. Det er nok av ting som må fikses før første lilla lys tennes i morgen og før første pakke skal åpnes på tirsdag.

blinderntre

Juletrepyntinga forgikk utenfor kontorvinduet mitt på Blindern før helga.

Poden har overtatt adventskalenderen som mamma engang broderte, og den har så vidt overlevd at jeg og de to søstrene mine på overivrig vis har prøvd å få løs gaver i over 25 år tilsammen.. Kalenderen hadde som dere ser en rift på midten (som mamma har prøvd å holde sammen ved å stryke på vliselin, uten at det hjalp stort), ringen til den 24. pakka har løsna, og pinnen som skal være i løpegangen øverst er borte. Nå har kalenderen fått seg noen sikksakksømmer over riften så nå bør den holde noen år til. Pinne er det verre med, jeg tror jeg blir nødt til å rappe pinnen fra et flagg…
Sånn ellers i dag har vi fått handla de første julegavene, lilla lys og svibler, og adventstjerner og annen adventspynt har kommet opp, så vi skulle være nokså klare til morgendagen ihvertfall, så gjenstår det å se hvordan det går med å fylle adventskalenderen før tirsdag:-)

adventskalender09


We are preparing for tomorrow, and for December 1st. I have got the old advent calendar from my parents home, and it has barely survived me and my sisters desperate attempts to get the presents loose during the December month for the last 25 years. The calendar had a big tear across the middle of it, but now I’ve tried to fix it with a couple of zigzag seams, hopefully enough to make the calendar survive for some more years:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.