Fra uferdig lue til marsvinseng…

Jeg kom plutselig på at jeg hadde en påbegynt heklelue liggende. Lua hadde aldri blitt ferdig fordi jeg gikk tom for garn, og garnet var restegarn etter et annet prosjekt. Men vips var lua blitt til marsvinseng, og jeg har et uferdig prosjekt mindre, sånt liker jeg! Frida og Lotta ser også fornøyde ut:-)

marsvinseng2


I suddenly remembered that I started to crochet a hat many moths ago, but I ran out of yarn and the hat was just lying there. It struck me that the hat would make a perfect bed for our guinea pigs, so now Frida and Lotta have a bed, and I have an unfinished project less. I’m happy and the guinea pigs are happy!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fra uferdig lue til marsvinseng…

  1. Nina says:

    Kjempelur seng til kjæledyret ditt!

  2. Elisabeth says:

    Det var da en usedvanlig flott farge på den senga 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.