Endelig var Inga ferdig..

Det har gått både vinter og vår siden jeg begynte å hekla Ingaveska. Igrunnen rart at det kan ta så lang tid å hekle 16 lapper, men det er visst fullt mulig å bruke tilnærmet uendelig med tid:-) Men nå er den ferdig og klar til å bli med ut på tur neste sommer. Veska er nokså stor, med bunn, så den rommer nok mye både ut på (strand-) tur og på shopping.

inga_ferdig

Pattern: Inga’s haekelbeutel (Ravelry-link)
Yarn: Bomull sport from Gjestal
Hook: 4.0 mm


I finally finished Inga’s haekelbeutel, and it is sort of impressive to be able to use such a long time for making 16 squares, I started last August.. But now I have a nice bag to use next summer, and it is quite big too, so it should be perfect for a day on the beach or for shopping:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

3 Responses to Endelig var Inga ferdig..

  1. Christina says:

    Vesken din ble kjempefin. Fikk lyst til å lage en jeg også.

  2. Torill says:

    Skikkelig flott veske!

  3. Lena S says:

    Åååå…takk for link, denne veska var bare superfin !

Leave a Reply

Your email address will not be published.