Botanisk hage

Det har vært strålende vær i Oslo i dag, og etter å ha vært flere dager innendørs med en syk lillegutt, passet det godt med en liten utflukt. Botanisk hage er helt perfekt sted å rusle løpe for en toåring, så lenge man klarer å holde han unna dammene. Det er mange stier å løpe på, mye å se på, og mange hunder å løpe etter. T-baneturen ned og opp er heller ikke å forakte for en toginteressert toåring, ergo er dette oppskriften på en vellykket utflukt! Og mens lillegutt tar formiddagsluren sin kan mor strikke, far lese, og begge kan få testet ut det nye kameraet mer.

botanisk

botanisk_2

botanisk_3

botanisk_4

botanisk_5


Today we went to the Botanical Garden in Oslo, and it is a nice place to visit on a Sunday afternoon. It is so pretty there with all the flowers and trees, and there are many trails our little boy can run down. (He doesn’t really walk, he is always running…) So it makes the perfect place for a little family trip for us.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

3 Responses to Botanisk hage

  1. AnnetteK says:

    Så nydelige bilder du deler 🙂

  2. Torill says:

    Hørtes veldig hyggelig ut med en slik utflukt, for store og små!

  3. Erica says:

    Det var ikke en dum idé. Vi har begynt å ta bussen til barnehagen noen ganger, og guttungen er helt i vinkel av begeistring og snakker om dette i flere dager etterpå. Han har vært hjemme store deler av forrige uke og nå også denne, håper denne forkjølelsen gir seg snart. Vi har en planleggingsdag snart, tror det er 30.oktober…

Leave a Reply

Your email address will not be published.