Ett bilde i timen

Jeg fikk lyst til å dokumentere dagen i dag med min egen “ett bilde i timen”. Jeg synes det har vært så morsomt å se andre bloggeres tilsvarende poster tidligere, og man får ofte se andre sider ved bloggeren enn det som vanligvis kommer fram. Så her er altså mine bilder, og om du får lyst til å prøve tilsvarende selv så legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan komme på besøk:-)

time_1

06.54
Avkommet syntes det var på tide å stå opp, så her er han planta foran tv’n med Playhouse Disney, mens jeg slumrer litt ved siden av.

time_2

07.43
Lillegutt ble lei av tv-titting, og når han begynner å løpe rundt må mor følge bedre med. Så da passet det bra å gå løs på den digre haugen med rent tøy som må brettes. Bretting av tøy er den store flaskehalsen i klesvasksystemet her i huset, men hvis man skal vaske mer tøy, må man til slutt bite i det sure eplet..

time_3

9.15
På tide med frokost. Legg merke til et par interiørdetaljer. Den veldig bestemoraktige voksduken er neppe den stiligste voksduken du har sett, men den gjør nytta si. Den turkise kurven med pålegg er også veldig praktisk. Vi har pålegget i kurven i kjøleskapet. Da slipper vi å ta ut ett og ett pålegg på bordet og etterpå sette inn igjen, og så er det lettere å ikke “glemme igjen” pålegg innerst på hyllene i kjøleskapet, lenge leve latskapen:-)

time_4

10.28
På vei til loppemarked!

time_5

12.06
Lillegutt er fornøyd med sin del av loppemarkedsfangsten, en stor traktor med tilhenger, og tall laget i tre (med en treboks til å sette de i, den kan skimtes foran traktoren). Jeg fikk med meg noen flotte håndarbeidsbøker som dere skal få se mer av i morgen.

time_6

14.13
Fårikålen må i gryta. Fårikål er det beste jeg vet, og jeg har gleda meg til fårikål i ukesvis. Eneste ulempen er at den skal koke så lenge..

time_7

15.20
Gutta er ute på tur mens jeg er hjemme og vokter fårikålgryta. Men alene er jeg ikke, marsvinene våre, Frida og Lotta er også her, og benytter anledningen til å tigge til seg litt agurk ved å lage høye pipelyder når jeg passerer. Her er Lotta med agurkfangsten sin.

time_8

17.29
Det er badetid for lillegutt, og jeg er badevakt.

time_9

19.38
Jeg tester ut å lage hjertepynt, i den klassiske hjertefargen grønn:-)

time_10

20.25
Det spises store mengder Bridgeblanding, og på tv’n er det “Skal vi danse”. Egentlig venter jeg på krimmen på DR1.

time_11

21.27
Endelig, Barnaby har inntatt skjermen. Når morderne har blitt avslørt er det på tide å finne senga, så dette er kveldens siste bilde. Takk for i dag og god natt!


As you already have guessed, I’ve taken photos almost once an hour today, so you can see more of what I do on an average Saturday. I let the photos speak for themselves.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in daily life. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ett bilde i timen

  1. Xhantippe says:

    Så morsom å følge deg og familien en hel dag!fikk lyst til å gjøre det jeg og.ha en fortsatt flott helg.

  2. Erica says:

    Så kult! Den med pålegget må jeg huske, det var ikke dumt.

  3. medina says:

    Så koselig å se dagen din time for time. Ser ut som om du hadde en perfekt dag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.