Kjøkkenfornyelse

Jeg har tidligere hardnakka sagt at jeg ikke kommer til å strikke kjøkkenkluter, fordi jeg syntes det var ille å bruke noe håndlaget til å tørke opp søl og skitt, og fordi kjøpekluter dessuten er mye billigere. Men jeg har visst snudd 🙂 Det at “alle” mener at hjemmelaga kluter er best kombinert med Garnstudio sitt sommersalg fikk meg til å ville teste det ut. Så nå har fire kjøkkenkluter sett dagens lys, og i tillegg ble det et lite kjøkkenhåndkle med striper i klutfargene. Jeg er spent på hvordan klutene er i bruk, og hvordan de holder seg, rapport kommer:-)

4kluter2

handkle

Patterns:Dishcloth: Row1: k1 p1 Row 2: k. Hand towel.
Yarn: Paris from Garnstudio
Needles: 4.0 mm for the dishcloths, and 4.5 mm for hand towel


Earlier I have promised myself that I never would waste my time knitting dishcloths, since I didn’t want to knit something meant for cleaning up, and the cloths in the stores are cheaper than the yarn needed anyway. But I have obviously changed my mind:-) I have heard so many claim that the hand knit cloths are so much better, and when Garnstudio had a summer sale on all the cotton yarn, I really had to try. I made a kitchen hand towel to go with the cloths, so now my kitchen looks much fresher than before:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kjøkkenfornyelse

 1. amylin says:

  Friske og fine kluter og håndkle. Funker veldig bra, men litt mer jobb enn å gå og kjøpe ferdig kluter, ja. Ha en fin helg.

 2. Anonymous says:

  Så flotte de ble!
  Jeg har bare strikket èn klut, men er fornøyd med den. :0)
  skulle kanskje strikket flere?

 3. hobbymegher says:

  Og der ble jeg anonym, gitt. Hehe, sånn kan det gå. *LOL*

 4. Jane says:

  Kjempefine! Og kult det håndklet! Handla meg selv en del Paris garn på salget til kluter, de blir tjukke og gode 🙂 og akkurat i den fargen man ønsker!

 5. Erica says:

  De blir aller best etter at de har fått kjørt seg på 60grader og tørketrommelen et par omganger – det får vekk den overflødige fargen/prepareringen/glansen eller hva man nå enn skal kalle det.

 6. Lisa Sanders says:

  That looks so great…I need to make one too.

Leave a Reply

Your email address will not be published.