Det er fire måneder til julaften

Og som dere ser så er jeg godt forberedt!:-) De som kjenner meg vet at jeg egentlig ikke er så veldig gira på å pynte med nisser, men jeg gjør et unntak for disse gryteklutene. Når vi ryddet ut etter at bestemor døde, ble en halvveis påbegynt nisse, med en håndavskrevet oppskrift og garnrester med meg hjem, og nå er de blitt til et komplett sett. Og nisser med gode minner får lov til å komme til å komme fram til jul!

nissegrytekluter


Today it is four months left to Christmas Eve, and as you can see, I’m prepared 🙂 I got a half made potholder with yarn and a hand written version of a pattern, after my grandmother, and now I’ve finished the pair. It will be nice to use these during the Christmas holiday.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

5 Responses to Det er fire måneder til julaften

 1. wenche/Chawo says:

  Så herlig dem var.

 2. Monai says:

  Så fine grytkluter.

 3. Villblomsten says:

  Snart jul ja 🙂

 4. Livm says:

  Så fine de ble og så har du et fint minne også!

 5. CosiFanTutta says:

  Heisan, her var det utrolig masse inspirasjon for en heklenybegynner! Likte spesielt godt teppe. Kan aldri tenke meg at jeg ville klart en granny om dagen. Jeg hekler riktig saaaakte :o)

  Takk for titten, tror jeg må “spare” på deg hvis det er grei

  Ha en fin kveld

Leave a Reply

Your email address will not be published.