104 sekskanter

Etter mine beregninger er det 15 uker siden jeg ble med En bestemor om dagen (flickr). Nå har jeg 104 lapper, og det skal være 60% av teppet, om jeg ikke ombestemmer meg på størrelsen. Det er så gøy å hekle for tida at jeg stadig tenker på hva slags teppe jeg skal lage når dette er ferdig 🙂

hexagon_15uker


15 weeks have passed since I joined the Norwegian version (flickr) of “a granny a day”, and I now have 104 hexagons, which is more than half way through. It is such fun to crochet hexagons, so I’m thinking about what kind of afghan I want to make when this one is finished 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

6 Responses to 104 sekskanter

 1. AnnetteK says:

  Ja, det er sant, jeg er jo med på en bestemor om dagen…
  Her går det i ett med jobbing om dagen, så jeg får liksom ikke tid til å mekke noe som helst, men får vel tatt det igjen en dag 🙂

 2. lise says:

  Så vakkert! Og du er kommet atskillig lenger enn meg, men så er jeg jo ganske glemsk av meg også..

 3. strikkelise says:

  imponerende! vakre farger.

 4. sissel says:

  Så kjempeflotte farger. Og dessuten, God jul om 4. månder 🙂 hi hi

 5. Torill says:

  Fy søren, det blir et vanvittig flott teppe!

 6. Felisi says:

  Teppet ditt blir superflott! Selv om det er mange farger ser det slett ikke rotete ut, det er imponerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.