Teppe til kaninen

Etter å ha sett dette yoyo-teppet hos Sunshine’s Creations, så fikk jeg et akutt behov for å teste ut hvordan det var å hekle rundinger radvis. Så jeg satte i gang med et lite leketeppe til bamsene. Jeg brukte dobbeltstaver for å få det til å gå ekstra fort, og vips så var teppet ferdig:-) Det er greit med en prøvelapp som kan brukes til noe, og jeg fikk samtidig kvitta meg med litt lekkert akrylgarn. Hvis jeg skal prøve meg igjen med rundinger seinere en gang så skal jeg ha litt færre masker i hver runding, de ble litt for tette nå, og jeg skal selvfølgelig bruke staver så det blir mindre hull mellom rundingene.

yoyo-teppe

yoyo-teppe2


After seeing this yoyo afghan at Sunshine’s Creations, I had to test how it was to make yoyos in rows, back and forth. So I made this little blanket for Mr. Rabbit, and I used treble crochet instead of double crochet in order to speed up the progress even more. It was fun to make a swatch that actually can be used, and I found out more about how I will make the yoyos if I will use them in another project sometime. I will have fever stitches in each yoyo, they got a bit to stuffed with the trebles this time, and I will stick with the double crochets to get smaller “holes” between the yoyos. But Mr. Rabbit seems happy with his new blanket.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Teppe til kaninen

  1. Pus says:

    Hei!

    Veldig fint teppe du har heklet. Denne måten å lage teppe på vil jeg også prøve engang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.