Jeg elsker biblioteket!

Jeg hadde bodd ganske mange år i Oslo før jeg i fjor en gang endelig fikk skaffa meg lånekort til Deichmanske, men nå har jeg blitt en nokså flittig bruker. Det lånes en del barnebøker til poden, og for min egen del er det mest hobbybøker det går i. Jeg har oppdaget det geniale ved å låne en hobbybok for å sjekke inneholdet, så slipper jeg å ende opp med å kjøpe en bok jeg allikevel ikke lager så mye fra, eller jeg finner ut boka er verdt å kjøpe.
Det er dessuten superenkelt å bruke biblioteket nå som det meste kan gjøres på nett. Sånn som i forigårs. Jeg leste en bloggpost om “Brukt på nytt” av Kathrine Gregersen, og fikk lyst til å låne den. Jeg søkte først i boksamlingene på deichmanske.no, og så at min lokal filial ikke hadde boka, så jeg logget meg inn og reserverte boka. I dag fikk jeg mail om at boka hadde kommet til min filial, og jammen rakk jeg ikke innom rett før stengetid, og fikk boka med meg.

bruktpanytt

Jeg har lest litt blandete kritikker av boka, men jeg ble veldig positivt overraska, sånn ved første øyekast. Men jeg stranda jo allerede i første avsnittet med dukker, bamser og dukkeklær. Jeg tror poden må få seg en dukke med tilhørende kleskolleksjon enten han vil eller ikke:-) Det var jo dessuten morsomt å se voksejakka i dukkeutgave. De heklede kurvene var også stilige, og ellers var det litt forskjellig i ulike teknikker og materialer, feks en kul lekelåve til å ha plastdyr i laget i finér eller papp. Tror dette kan bli en bok jeg etterhvert må eie… 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

One Response to Jeg elsker biblioteket!

  1. Hanne says:

    Jeg har denne boka, og liker den veldig godt. Samler gamle t-skjorter for å strikke matter til badet 😉
    Ha ei super helg 🙂
    Pludrehanneklem

Leave a Reply

Your email address will not be published.