En bestemor om dagen – 10 uker etter start

Her er teppet mitt etter 10 uker. Jeg er fornøyd med både teppet og det faktum at jeg stadig henger med:-) jeg nærmer meg faktisk halvveis, har 40 % nå om jeg stopper ved 15 rader. Men i mellomtida har jeg sett så mange andre fine tepper at jeg har lyst til å starte på et nytt når dette er ferdig…

dagenbestemor_10uker


Here is the progress of my “Granny a day”-afghan after ten weeks. I’m happy with how it turns out, and I’m happy with the fact that I still is keeping up with making a hexagon each day. I think I will settle with 15 rows, which means that 40 % of the afghan is completed by now. But I’ve seen so many other gorgeous crocheted afghans since I started this, so I really want to start another once this is finished:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to En bestemor om dagen – 10 uker etter start

  1. rigmor says:

    Så fltot det blir!! Fine farger i sammen!!!

    Fin blogg du har, kikker innom igjen jeg!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.