Skjørt i en fei

Etter å ha sett Grosgrain’s tutorial om å sy et skjørt på 20 minutter, så kom jeg til å tenke på at jeg har flere gardinkapper liggende som kanskje kunne bli til skjørt. Jeg fant fram denne ene gardinkappa (som mamma sydde til rommet mitt da jeg var liten), klippet av rynkebåndstrådene og klippet av i passe bredde for et skjørt. Løpegangen var jo klar allerede, så i løpet av få minutter var det blitt til et skjørt. I tillegg til rynkebåndene var kappa svakt bølgete i nederkant, så skjørtet har fått en liten “splitt” i den ene siden.
I denne intense sommervarmen som er her for tida kan man ikke få for mange skjørt, og i morgen går jeg ut ikledd en omsydd gardinkappe 🙂

Før:

gardinkappe

Etter:

gardinskjort


I came across Grosgrain’s tutorial on how to make a skirt in 20 minutes, and I started to think about the old curtains I have kept with the purpose of making something else out of them. I found this curtain (is valance the right word for it), and made it into a skirt in less than 20 minutes, since it already had the casing for the elastic. I only cut the piece in a width suitable for a skirt, fastened the elastic in both sides, and sewed the skirt together.
Tomorrow morning I will leave the house wearing an old window valance 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

One Response to Skjørt i en fei

  1. Theresa says:

    Det er så søt! God idé. 😀

    (Yes, that is a valance.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.