Fra et teppe til et annet…

Nå har det gått 5 uker av “En bestemor om dagen”, og jeg er à jour med mine 35 lapper:-) Jeg tror det blir passe med 15 rader totalt, så da har jeg 1/5 av teppet unnagjort. Foreløpig synes jeg det går radig unna, så det er lov å håpe at teppet blir ferdig utpå senhøsten en gang. (Klikk på bildet for å få det større)
Jeg holder på med andre ting enn teppehekling også, blant annet sokkestrikking og bunadsbrodering, og før eller siden dukker nok noe av det opp her:-)

hexagon_5uker


Five weeks of the Norwegian version of “A granny a day” has passed, and I’m up to date with my 35 hexagons. I think the afghan is growing quite fast, and it is still very fun to make the hexagons, so I hopefully I will have a complete afghan late fall:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

7 Responses to Fra et teppe til et annet…

 1. AnnetteK says:

  Så lekkert det blir!

 2. Erica says:

  Flott, gleder meg til å se det ferdig!

 3. Felisi says:

  Det blir kjempefint, herlige farger!

 4. monica says:

  så flott dette teppe var…..supert….

 5. tone iren says:

  det blir så fint! herlige fargekombinasjonar! 🙂
  ses på søndag?

 6. jane says:

  Oi du er jo kommet langt. Flotte farger også. Spennende å utforske siden din.

 7. Ajende says:

  Gurimalla så flotte farger. Gleder meg til å se dette ferdig.
  Mye annet fint å se hos deg

Leave a Reply

Your email address will not be published.