En bestemor om dagen…

Frk. Badegakk kom opp med en super idé, nemlig å hekle en bestemorrute om dagen, og så etter noen (mange) dager så har man et helt teppe. Jeg er neppe kjent for å holde lengst på slike opplegg der man skal rekke noe på en bestemt tid, men siden jeg har min 20 års gamle teppeufo å fullføre, og ønske om et hexagonteppe, så heiv jeg meg med. I dag har jeg rukket både en firkant, og å teste ut en hexagonlapp, så jeg ligger faktisk foran skjema!

bestemorlapper


I’ve joined a Norwegian version of the kal “A granny square a day”, we’ll see how I will keep up with that, but since I have a very old granny-UFO, and an urge to make a hexagon blanket I just had to join in. And look, I’m one square ahead!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.