Doffen har ikke daua

Det har vært fryktelig stille her i det siste. Vi har vært syke i tur og orden (lillegutt tilbrakte til og med en dag på sykehuset), og det tok tid før overskudd til å gjøre noe kom tilbake. Vi klarte heldigvis å karre oss hjem til mamma og pappa på påskeferie. Det var deilig med noen rolige dager, og ivrige barnebarn-passere til å avlaste litt. I tillegg fikk jeg med meg masse knapper, og gamle stoffer jeg kjenner igjen fra barndommen:-)

knapper21

Knapper er rester fra sybutikken mamma har jobba i, mange morsomme knapper fra 80-tallet, knalle farger og fasonger som trekanter, firkanter osv. (Bildet blir større om man klikker på det)

stoffer2

Alle stoffene er velkjente. Det grønne stoffet er laken og sengesett jeg fikk av oldemor, smurfestoffet(!), det gule stoffet og det småblomstrete har alle vært gardiner på rommet mitt, og det elskede kaninstoffet har vært sengesett.


It has been quiet here for a long while. We have all been sick, and it took some time before I had any energy to do anything at all after work. We spent the Easter holiday at my parents home, and it was nice to relax there. My mum also found some old fabrics and many funny buttons from the eighties. The pieces of fabric are all old textiles from my child room, different curtains and beddings.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

4 Responses to Doffen har ikke daua

 1. kaos says:

  Hei!
  Jeg har nylig sydd et (halvferdig) lappeteppe av stoffer fra min barndom. Farmors gule rose-sengetøy, den småblomstrte gardinen som matchet stofftapeten på gjesterommet -også kalt “jomfruburet” siden vår ugifte tante pleide å bruke det, mitt eget og bror min sitt sengetøy og pyjamas, og et par forklekjoler farmor brukte på kjøkkenet i 60-talls polkadotmønster.

  Det ble IKKE pent, men du verden så koselig.

  Og dine stoffer er jo kjempekule. Blir spennende å se hva du finner på.

  god søndag!
  kaos

 2. mimouna says:

  Ikke kjekt å være syke, men det høres hreldigvis ut som om ferien ikke ble så verst likevel. Fin skatter du har fått med deg!

 3. Erica says:

  Huff da, ikke greit. Men utrolig flott arv du fikk med deg!

 4. elin says:

  Stiligt smurfestoff.

Leave a Reply

Your email address will not be published.