Skal det være et etui?

Jeg har sydd etuier til forskjellige saker i huset, et trekk til bil-gpsen og til mannens mp3-spiller (det ble igrunnen to trekk til mp3-spilleren, jeg la ikke til tilstrekkelig med ekstra stoff første gang så det første ble litt snaut, og ja, mannen har valgt farge helt selv:-), og til slutt en bleiemappe som rommer 3 bleier og en pakke våtservietter. Alle etuiene er sydd etter beskrivelsen til UnePune.

etuier

etuier2


The sewing machine has been working again, and this time I’ve made cases for different things in the home, one for the car-gps, one for my husband’s mp3-player (actually, it’s two for the player, I didn’t add enough extra fabric the first time, so I had to make a second one. And yes, he chose the colors himself:-), and finally a diaper bag which contains 3 diapers and a package of wet napkins. All the cases are made by following this tutorial.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

One Response to Skal det være et etui?

  1. tone iren says:

    Sjå på hu produktive da!
    symaskinen har vore aktiv i det siste ser eg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.