Turn A Square

Det er travelt i real life for tida, så den stakkars bloggen min blir forsømt, og jeg har alt for liten tid til forum og besøk på andres blogger. Men noen runder på et strikketøy blir det alltids, samma hvor travelt det er, og nå var det mannen sin tur til å få noe strikket. Han finner ikke igjen noen av de andre luene han har, og siden vinteren virkelig har kommet, måtte jeg sette fart på pinnene. Det passer bra å gjøre ukeshandelen på en Rema 1000 som også selger garn, så kunne han velge fargene selv, og han har også bestemt stripemønsteret. Vi ble begge godt fornøyd med resultatet, og i morgen kan han gå ut uten å fryse på ørene:-)Pattern: Turn A Square. I had a different gauge (23 sts/10 cm) so I casted on 108 sts, and increased to 120. I knitted 6 inches before starting decreases to get it a bit longer.
Yarn: Mor Aase superwash
Needles: 3.5 mm


The days are very busy in real life at the moment, so my poor blog is neglected, and I also have to little time for forums and visiting other blogs. But I’m always able to knit a few rounds on a project, no matter how little time I have:-) My husband couldn’t find any of his hats, and since the winter really has come to Oslo now, he could really use one. So I had to speed up my needles, and knit him a hat. He has chosen the colors, and the stripe pattern himself, and we are both happy with the result.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Turn A Square

  1. tone iren says:

    we love turn-a-square!!
    lenge sidan eg har sett dykk no… godt at det var litt liv på strikkefronten i alle fall. 😉
    ha ei flott veke då!

Leave a Reply

Your email address will not be published.