Endelig

Denne jakka har jeg strikket på i evigheter, så lenge at jeg nå ikke er sikker på om jeg liker fargen, og så lenge at jakka passer til lillegutt akkurat nå, og ikke særlig mye lenger.. Men så lenge jeg har klart å bli ferdig så er det egentlig det samme:-) Mønsteret er flettejakka fra Nøstebarnboka, men siden jeg er en symmetrifreak så tvinnes flettene hver sin vei på forstykkene, og tilsvarende på ermene. Jeg måtte også legge opp et par masker ekstra for å få den doble perlestrikken symmetrisk om knappelisten. Jeg innser at det hadde vært finere med mørkere (tre-)knapper, men man tager hva man haver.Pattern: “Jakke med flettemønster og dobbel perlestrikk” from “Strikk til nøstebarn”, size 2 years
Yarn: Gjestal babyull
Needles: 2.5 and 3.0 mm


I finally managed to finish this jacket which I’ve been working on for ages. Now, I’m not really sure that I like the color, and the jacket fits my boy, but it won’t last for a long time. But I am just happy to have finished it. Future note to myself: Avoid (double) seed stitch, it gets so boring…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

5 Responses to Endelig

 1. Elisabeth says:

  Den ble nydelig! Og det passer godt med lyse knapper på grønt, selv om kanskje jeg også helst ville hatt dem mørke. Smak og behag…..

 2. tone iren says:

  skjønne gutten din i flotta jakkå! Ü

 3. Felisi says:

  Fin jakke!
  Og jeg forstår godt behovet for symmetri, jeg hadde nok gjort det samme ;o)

 4. Torill says:

  Godt du fikk ferdig den fine jakka til guttungen! Han må jo ligne deg ganske mye? Eller?
  Og, ja, symmetri må til;-)

 5. Hanne says:

  Synes jakken og fargen er nydelig,og for alt,på en nydelig vakker gutt:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.