T-bane monster

Endelig ble jeg ferdig med siste finishen på monsterbuksa til lillegutt, det meste av strikkinga har forgått på t-banen på vei til og fra jobb. Det er første gang jeg prøver meg på å brodere maskesting, og det er langt fra perfekt, men jeg var ikke i det tålmodige opprekkingsmoduset da jeg broderte:-)Pattern: “Bukse med strikk i livet” from “Strikk til Nøstebarn”, with adjustments.
Needles: 2.5 mm and 3.0 mm
Yarn: Baby ull from Gjestal


I’ve called these pants “subway monster”, since I’ve knitted most of them on my daily subway travels between work and home. It is the first time I’ve tried to embroider on knitwear, and it is far from perfect, but I wasn’t in my patient mode when I did the embroidering:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

2 Responses to T-bane monster

  1. Elisabeth says:

    Det ble da et trivelig monster 🙂

  2. tone iren says:

    oj, var visst lenge sidan eg var her å kikkte… fine buksa! Ü

Leave a Reply

Your email address will not be published.